Ansichtkaarten, posters en catalogi

Te koop

Als u het werk van Nico Bakker mooi vindt, zou u nog een echte Nico Bakker op uw muur kunnen hangen. De meerderheid van zijn schilderijen is te koop, maar aarzel niet te lang….
Wilt u liever een schilderij huren, met mogelijkheid tot aankoop? Ook dit is mogelijk.
Informeer vrijblijvend bij info@nicobakker.org.

Verder zijn er diverse afdrukken beschikbaar. Hieronder een overzicht van het drukwerk dat u kunt bestellen:

  • Professionele prints van de schilderijen in hoge resolutie, gedrukt op A3 of verlengd A3. Gefotografeerd door Marcel van Nieuwenhuijsen. Afgedrukt op Epson papier met inkten die 100+ jaar meegaan. Afhankelijk van het formaat van het schilderij, zijn de kosten € 69,- of € 79,- voor een afdruk op A3 of verlengd A3. Geef bij bestellingen alstublieft de naam of het nummer van het schilderij door.
  • Het fotoportret van Nico Bakker waarop hij het schilderij Drained Pool toont. Gefotografeerd door Linda Jenkin. De prijs is € 49,- voor een verlengd A4, afgedrukt op hoogwaardig papier met Epson inkten.
  • Een grote catalogus met de schilderijen, schetsen en tekeningen van Nico Bakker is verkrijgbaar voor € 60,- (excl. bezorgkosten van € 7,-).
  • Een kleine catalogus, in het formaat van 10 x 15 cm. Een handzame samenvatting van de belangrijkste schilderijen op zakformaat. Verkrijgbaar voor € 10,-
    (excl. bezorgkosten van € 2,-).
  • Sets met ansichtkaarten, tien stuks per set. Te bestellen voor €10,- (excl. bezorgkosten van € 2,-).

Informeer of bestel al deze artikelen bij info@nicobakker.org.